Política de privadesa de dades

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

Denominació Social: GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L.
Domicili Social: C/ ROQUEROLS, 12, 2A 08430- LA ROCA DEL VALLÈS (BARCELONA).
NIF: B-63733489
Telèfon: + 34 93 849 71 65
e-Mail: grafix@grafix.es

GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., és el titular del lloc web que visita, essent el Responsable del tractament de les dades de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPDGDD 3/2018 I RGPD UE 679/2016, així com la normativa sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament.
Aquesta política de privadesa estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir fent-la servir.

MENORS

Aquest lloc web no esta autoritzat per menors de 18 anys que no estiguin degudament autoritzats. Existeixen
programes informàtics per fitar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES PERSONALS

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per poder enviar i rebre la ROSA DE SANT JORDI de GRAFIX. No facilitar les dades personals sol·licitades (correu electrònic) o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de dur a terme l’enviament de la ROSA DE SANT JORDI de GRAFIX.

INCORPORACIÓ DE CORREU ELECTRONIC I DADES DE TERCERS

En el cas que ens facilitis el correu electrònic de terceres persones, declares que es troba autoritzat per aquestes persones per facilitar el seu correu electrònic, i que ha informat prèviament de tot el que es recull a la present política de privadesa, especialment de les dades la nostra empresa i de com exercir els drets que la llei els atorga. En aquest sentit GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., no assumeix cap responsabilitat sobre les dades d’aquests tercers que ens faciliti, sent la seva exclusiva responsabilitat comptar amb l’autorització anticipada acreditable i proporcionar la informació necessària als interessats.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Les dades que li sol·licitem a tot moment, són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual les hem recollit. Com a usuari ens certifiques que totes les dades que proporcionis a través d’aquests formularis són certes, veritables i pertinents per a la finalitat que hem sol·licitat. En funció del formulari o apartat, la
informació s’utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació:

  • 1. Enviar per correu electrònic la “ROSA DE GRAFIX” a les adreces de correu electrònic proporcionades en el formulari.
  • 2. Per atendre les seves sol·licituds o qualsevol tipus de petició que realitzi a través de les formes de contacte que posem a disposició.
  • 3. Per facilitar el fer-se seguidor dels nostres perfils a les xarxes socials que enllacen a la nostra web. Referent a això volem que coneguis que el tractament de les teves dades personals dins de l’entorn d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials, per tant en l’exercici de drets, GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L. quedarà limitat a aquells que permeti la xarxa social, per la qual cosa recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisis les condicions d’ús i polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials.

GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., no utilitzarà les dades per cap altre finalitat.
La legitimitat del tractament de les seves dades bé donada pel teu propi consentiment al acceptar la present política de privacitat.

CONSERVACIÓ, CONFIDENCIALITAT I CESSIÓ DE DADES

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, sent les seves dades utilitzades exclusivament amb les finalitats que hem indicat anteriorment.
GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., garanteix que les seves dades no seran cedides ni comunicades a cap tercer, excepte en els casos legalment previstos i en el cas en què aquesta cessió es trobi emparada per la legislació, o bé sigui imprescindible per poder complir el servei sol·licitat.
Les seves dades seran conservades durant el termini imprescindible per atendre les finalitats que hem indicat, essent cancel·lades posteriorment. Excepte en els casos que tinguem obligació de guardar-les per atendre les obligacions legals.
No realitzem transferències internacionals de dades.

EXERCICI DE DRETS

En tot moment, ens podrà remetre una comunicació per escrit al domicili social de GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., o al correu electrònic: info@sagi.cat incloent fotocòpia del seu DNI o un altre document que ens permeti identificar-li, en cas de voler exercir els seus drets de protecció de dades personals. Els drets que pot  exercir són els següents:

  • 1. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades , així com la limitació o oposició al seu tractament.
  • 2. Dret a realitzar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera oportú.
  • 3. Dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: grafix@grafix.es indicant en la seva sol·licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.
  • 4. Dret a revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades a qualsevol moment sempre que sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

Mitjançant la marcació obligatòria de les caselles d’acceptació de la nostra “Política de Privadesa” i “ Avís Legal” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis ,l’usuari accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves dades per part de GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa.

MESURES DE SEGURETAT

GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcioni. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments o accessos no autoritzats. No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

MODIFICACIONS DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA

GRAFIX GESTIÓ INFORMÀTICA, S.L., pot alterar la present política de privadesa per adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin a les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència en el correu electrònic: info@sagi.cat o en les adreces i telèfons de contacte que figuren a la nostra web.